CEDEVITA STIGLA DO PRVOG TROFEJA: / Hrvatski prvak osvojio inauguralni Superkup u iznimno čudnoj utakmici

Image
Foto: Ilustracija/ Igor Soban/PIXSELL

Košarkaši hrvatskog prvaka Cedevite osvojili su inauguralni Superkup regionalne ABA lige u Baru, oni su u finalu svladali podgoričku Budućnost sa 78-69 (21-2, 13-33, 22-16, 22-18).

23.9.2017.
22:52
Ilustracija/ Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Cedevita i Budućnost su odigrali iznimno čudnu utakmicu u Baru. Tijekom prve četvrtine Cedevita je primila samo dva poena i to oba s linije slobodnih bacanja te stvorila prednost od 19 koševa (21-2). No, u drugih 10 minuta dogodilo se potpuno suprotno, Cedevita je primila čak 33 poena te ispustila svu prednost i na odmor se otišlo s vodstvom Budućnosti od 35-34.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom treće četvrtine Cedevita se vratila igri s početka utakmice te u nekoliko navrata imala osam pogodaka prednosti. Budućnost se još jednom vratila i osam minuta prije kraja bilo je 58-58. No, tada je uslijedio konačni udar Cedevite koja se odlijepila na 68-58 i mirno privela utakmicu kraju.

Andrija Stipanović je sa 20 koševa i devet skokova bio najbolji kod Cedevite, Demetris Nichols je dodao 19 poena, dok je Nikola Ivanović sa 20 ubačaja bio najefikasniji kod Budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo