CEDEVITA NA KORAK DO NASLOVA: / Walker divljački udario Slavicu i zaradio isključenje

Image
31.5.2016.
23:01
VOYO logo

Cedevita se vrlo rano odvojila na veliku prednost, već je tijekom druge četvrtine u nekoliko navrata imala po 14 koševa prednosti, da bi se na poluvrijeme otišlo s najvećih 16 razlike - 57:41.

Oslabljena Cibona

Za razliku od prve utakmice igrane u nedjelju, kada je neizvjesnost trajala do same završnice, u drugom dvoboju ozljedama oslabljena Cibona, Nebojša Joksimović nije bio niti u zapisniku, Jasmin Hukić je bio na klupi, ali nije ulazio u igru, dok je Ante Žižić igrao usprkos bolovima u gležnju, nije mogla pružiti jači otpor raspucanoj Cedeviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti imali i +29

U trećoj četvrtini razlika se penjala sve do najvećih 29 (78-49) kada je uslijedilo opuštanje u gostujućem sastavu što je Cibona iskoristila za ublaživanje poraza na konačnih 14 razlike.

Walker udario Slavicu

James White sa 19, Jacob Pullen sa 15 i Miro Bilan sa 14 koševa predvodili su Cedevitu, dok je Ivan Siriščević sa 25 ubačaja bio najefikasniji kod Cibone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred kraj utakmice, zaiskrilo je između Walkera i Nika Slavice. Cedevitin Amerikanac atraktivno je zakucao preko Ciboninog krila, a onda ga je još i udario pa je zaradio isključenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treća utakmica igrat će se u petak (20 sati) u Domu sportova, a Cedevita će u slučaju pobjede osigurati naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo