ČAČIĆ OBJAVIO KONAČAN POPIS ZA EUROPSKO PRVENSTVO: / Ova trojica igrača neće vidjeti Francusku

Image
Foto: PIXSELL, Jurica Galoić

Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić objavio je konačan popis od 23 nogometaša koji će putovati u Francusku na Europsko prvenstvo.

31.5.2016.
19:35
PIXSELL, Jurica Galoić
VOYO logo

"Nadam se da će igrači shvatiti da je put na Euro velika nagrada. Odrekli smo se tri igrača. Odluka nije bila lagana. Svi igrači su zaslužili biti ovdje. Iskusniji igrači su pohvalili kvalitetu priprema i složili se da su na njima bili svi igrači koji to zaslužuju", kazao je Čačić te je naveo trojicu koja neće ići u Francusku.

"Duje-Ćaleta Car, Domagoj Antolić i Alen Halilović", rekao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Antoliću je bolje otići na pripreme s klubom, s obzirom da će teško izboriti mjesto u veznom redu, a uskoro ionako imamo novu akciju, početak kvalifikacija za SP u Rusiji. Ispred mladog ofenzivca Halilovića je sjajna karijera i smatram da je bolje da se odmori i pripremi za nove izazove. Znam da svi žele ići na EP, ali mora prevladati razum. Nisam pod pritiskom, ali kao netko tko je svaki dan s momčadi imam najbolji uvid u igrače i mogu se pogledati u ogledalo", prokomentirao je svoju odluku.

Što je s Ćorlukom?

"Morao sam gledati gdje je najmanja šteta, a najveća korist da netko bude s nama 10, 15 ili više dana, a da ne igra. Ćorić i Rog su dobili prednost u odnosu na Halilovića i Antolića jer sam se vodio time kojima od ovih igrača će više štetiti boravak i neigranje u Francuskoj od onih kojima to neće predstavljati problem. Također, ovime sam htio nagraditi Ćorića i Roga za odličnu sezonu i zalaganje tijekom pripremnog razdoblja", rekao je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinare je zanimalo još što je s Vedranom Ćorlukom koji je šepajući napustio trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PANIKA U REPREZENTACIJI: /

Ključni igrač obrane zbog ozljede gležnja napustio trening

Image
PANIKA U REPREZENTACIJI: /

Ključni igrač obrane zbog ozljede gležnja napustio trening

"Ćorluka? Dobio je jedan nezgodan udarac u stopalo i nadam se da će sve biti u redu. Sutra ide na magnetsku rezonancu pa ćemo znati više", prokomentirao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na širem popisu za pripreme bilo je, inače 27 igrača, a uz navdeni trojac još je otpao vratar Dominik Livaković.

Popis:

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Braniči: Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Darijo Srna (Šahtar), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Gordon Schildenfeld (Dinamo Zagreb), Vedran Ćorluka (Lokomotiv Moskva), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Ivan Strinić (Napoli)

Vezni igrači: Mateo Kovačić (Real Madrid), Luka Modrić (Real Madrid), Marcelo Brozović (Inter), Ivan Rakitić (Barcelona), Milan Badelj (Fiorentina), Marko Rog (Dinamo Zagreb), Ante Ćorić (Dinamo Zagreb), Ivan Perišić (Inter)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadači: Marko Pjaca (Dinamo Zagreb), Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Duje Čop (Malaga), Andrej Kramarić (Hoffenheim)

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo