ČAČIĆ POSJETIO FRANCUSKU: / 'Izrazito smo zadovoljni viđenim'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić posjetio je s delegacijom HNS-a gradove domaćine u kojima će Hrvatska igrati utakmice Eura, kao i bazni kamp reprezentacije u Deauvilleu.

1.3.2016.
22:22
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

S njim u društvu pri obilasku stadiona u Bordeauxu, Saint-Étienneu i Parizu u kojima će hrvatska reprezentacija boraviti i igrati utakmice skupine D predstojećeg UEFA Eura 2016. bio je i pomoćnik izvršnog direktora za organizaciju događaja ZoranCvrk.

"Upoznali smo se s detaljima organizacije pojedinih utakmica, smještajem naših navijača, gostiju i svih službenih osoba, a s hotelima smo dogovorili detalje boravka naše reprezentacije", objasnio je Zoran Cvrk za službenu stranicu HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševljeni infrastrukturom

"Kao što je uvijek slučaj na velikim natjecanjima, oduševljeni smo infrastrukturom i priželjkujemo nešto slično, naravno u odgovarajućim razmjerima, u Hrvatskoj. Stadioni su prelijepi i već sada su praktički spremni za odigravanje Eura", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Delegacija HNS-a posjetila je i trening centar Hrvatske u Deauvilleu, kao i hotel Barriere du Golf u kojem će Vatreni boraviti tijekom Eura.

"Svi smo, na čelu s izbornikom Čačićem, jako zadovoljni onime što smo vidjeli u Deauvilleu gdje će reprezentacija imati odlične uvjete za rad. Dogovorili smo sve detalje vezane za dolazak i boravak hrvatske reprezentacije i ne sumnjamo u sjajno gostoprimstvo domaćina", zaključio je Cvrk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odabrao Niko Kovač

Podsjeimo, mjesto gdje će boraviti Vatreni izabrao je bivši izbornik NikoKovač, a sadašnji je izbornik potvrdio rezervaciju. Hotel ima 159 soba i 11 apartmana, bazen, teretanu, uz hotel su tri teniska terena i dva golf igrališta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometna igrališta nalaze se u Deauvilleu, udaljenom desetak minuta vožnje. Pet igrališta (dva travnata dimenzija 105×68 metara) nalaze se uz hipodrom, jednom od znamenitosti mjesta na La Mancheu. Hrvatski reprezentativci neće biti najpoznatiji posjetitelji mjesta od četiri tisuće stanovnika.

Image
Foto: Euro 2016
Image
Foto: Euro 2016

Filmske zvijezde dolaze svake godine

Deauville, kao i cijela regija, poznati su po uzgoju konja, tako da su mnogi dobrostojeći česti gosti. Ovo normandijsko mjesto poznato je i po kockarnici, te nekoliko filmskih festivala, posebno po Deauville American Film festivalu, na koji svake godine dođu i zvijezde s A liste Hollywooda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo