ČAČIĆ NA MUKAMA: / Hoće li ovako izgledati početna postava za Ukrajinu?

Image
Foto: Pixell
Image
Foto: Pixell

Ozljede Vedrana Ćorluke i Šime Vrsaljka poremetile su planove Ante Čačića za predstojeći susret s Ukrajinom.

23.3.2017.
22:32
Pixell
VOYO logo

Srećom izbornik ima dosta kvalitetne igrače koji mogu uskočiti na njihova mjesta. Umjesto Ćorluke mjesto središnjeg braniča zauzet će Matej Mitrović, dok će na Vrsaljkovu poziciju priliku dobiti Tin Jedvaj.

Kako stvari stoje u zadnjoj liniji bi još trebali zaigrati Domagoj Vida i Josip Pivarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za očekivati je kako će Vatreni igrati u formaciji 4-2-3-1. Povučeni veznjaci trebali bi biti Luka Modrić i Milan Badelj, dok je mjesto ispred njih zagarantirano Ivanu Rakitiću.

Najteža odluka bit će kako u napadu iskombinirati Marka Pjacu, Marija Mandžukića, Nikolu Kalinića i Marcela Brozovića. Pitanje je tko će od posljednje dvojice dobiti prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se Čačić odluči kopirati Juventus, onda bi Mandžukić mogao zaigrati na lijevoj strani, što otvara mjesto Kaliniću u napadu, dok bi Pjaca u tom slučaju zaigrao desno.

Image
Image

Odluči li se Čačić zaigrati s Mandžukićem kao solo napadačem, Pjaca bi se u tom slučaju mogao preseliti na svoju prirodu poziciju dok bi Brozović kao na Europskom prvenstvu zauzeo mjesto na desnoj strani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Druga varijanta je dosta izglednija s obzirom da Mandžukić u reprezentaciji već dugo igra na mjestu isturenog napadača, a i važnost utakmice je takva da je teško za očekivati da će Čačić eksperimentirati. Međutim ne treba zaboraviti u kakvoj je formi Nikola Kalinić ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo