ČAČIĆ BLISTA NAKON BELFASTA, A ZA NOVU GODINU JE POŽELIO: / 'Reprezentaciji trebaju puni stadioni'

Image
Image

Ante Čačić uživa sjajne dani na klupi hrvatske nogometne reprezentacije, Vatreni su prvi u kvalifikacijskoj skupini za odlazak na Svjetsko prvenstvo, a završetak nastupa u 2016.

16.11.2016.
22:38
VOYO logo

"Veselim me što smo ovu kalendarsku godinu završili s pobjedom na gostovanju. Naravno puno su važnije utakmice koje smo uspjeli kvalitetno apsolvirati u kvalifikacijama. Ova utakmica je imala specifičnu težinu jer smo koristili igrače koji manje igraju, a koji su rekli puno toga lijepoga i dobroga o sebi" rekao je Čačić u razgovoru za HRT.

Pohvalio Mandžukića

"Htio bih izdvojiti veliko zajedništvo i entuzijazam igrača koji već igraju u velikim europskim klubovima i materijalno su situirani, ali ipak dolaze na okupljanje s toliko veselja i strasti. To je stvarno fascinantno, rekao je Čačić i izdvojio Marija Mandžukića koji je jučer odigrao odličnu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjeli ste s koliko je elana i želje pridionio da i ovi mladi dobro odigraju", istaknuo je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da ćemo zaboraviti godinu kad su u pitanju posjete na utakmici, nadam se da ćemo igrati pred punim gledalištem u 2017.", poželio je Čačić koji je u 16 utakmica ostvario 12 pobjeda, tri neodlučena i tek jedan poraz, u osmini finala protiv Portugala na Europskom prvenstvu.

Još šest utakmica do SP-a

Čačić je posebno zadovoljan zbog jednog detalja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činjenica je da smo mnoge utakmice igrali 'hendikepirani', da su nam nedostajali bitni igrači, ali su igrači s klupe reagirali sjajno, proširili smo reprezentativnu vrstu, a igrači koji su i na klupi nisu nezadovoljni, svi su oni odlični. No, bez ove atmosfere o kojoj sam pričao, to ne bi bilo moguće"

SP Rusija?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još nas šest utakmica čeka u kvalifiakcijama, na dobrom smo putu, naša ambicija je otići na Mundijal s prvog mjesta u skupini. Dug je put, ali siguran sam da ćemo nastaviti ovom dinamikom i uspjeti", zaključio je Čačić.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo