BUGARSKI IZBORNIK PRIZNAO U MAKSIMIRU: / 'Ni mi nemamo dobru atmosferu'

Image
Image

Bugari su na pretposljednju utakmicu euro-kvalifikacija, koja je igra u subotu (20.45) u Zagrebu stigli bez opterećenja.

9.10.2015.
21:52
VOYO logo

"Nemamo imperativ, ali to na našu igru može utjecati samo pozitivno. Rasterećeni smo, sutra ćemo zbog toga biti još bolji", kazao je dan uoči dvoboja s Hrvatskom bugarski izbornik Ivajlo Petev, koji je svojedobno konkurirao i za klupu Dinama, a krajem prošle godine preuzeo je reprezentaciju.

Prazne tribine su gubitak za nogomet

Petev zna kako je igrati pred praznim tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tri utakmice u karijeri sam igrao bez gledatelja, što reći nego da je to veliki gubitak za nogomet", dodao je Bugarin koji nije želio otkriti sastav svoje reprezentacije za subotnju utakmicu.

Bugarski nogometaši u svojoj zemlji i nisu neki hit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemamo ni mi dobru atmosferu, pogotovo s obzirom na rezultate. No, vratit ćemo momčadski duh i pokazati drugačije lice."

Bugarima igra samo teorija za 3. mjesto

Prema nekim računicama, Bugari bi čak mogli do trećeg mjesta koje vodi u dodatne kvalifikacije. Kapetan momčadi Ivelin Popov kratko je kazao na tu temu: "Igramo samo za dobar rezultat. Dalje ćemo vidjeti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bugarima uistinu igra samo teorija. Uz njihove dvije pobjede, moraju im se poklopiti i dva poraza Hrvatske. U slučaju jednakog broja bodova prvi kriterij su međusobne utakmice, a onda gol-razlika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo