BUGARIN UVJEREN U POBJEDU: / 'Vratit ćemo Dinamo tamo gdje pripada'

Image

Trener Dinama Ivajlo Petev i kapetan momčadi Domagoj Antolić najavili su susret 11. kola Prve HNL u sklopu kojeg na Maksimir stiže Hajduk.

1.10.2016.
14:57
VOYO logo

"Nadam se da će sutra biti pravi derbi, da će naša momčad igrati dobar nogomet i što je najvažnije da svi momci odigraju i daju sto posto svojih mogućnosti u ovom momentu. Cilj je osvojiti tri boda koja su u ovom trenutku vrlo bitna", započeo je trener Petev te se osvrnuo na stanje momčadi.

"Zadovoljan sam reakcijom, imamo još jedan trening do utakmice. Nadam se da ćemo sutra izgledati vrlo dobro i da odigramo ono što tražim od igrača. Međutim znate, ovaj derbi moramo odigrati jako pametno jer je to dvoboj u kojem veliku ulogu igra i psihologija. Stanje u momčad je dobro, sve je u redu", kazao je Petev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedno od pitanja bilo je vezano i uz nastup AnteĆorića.

"Imam neke ideje, ali vidjet ćete sve na utakmici", rekao je Bugarin. Isto pitanje bilo je postavljeno i za pitanje vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

"Isto ćete vidjeti sve na utakmici", kratko je prokomentirao. Usporedio je potom najveći hrvatski derbi izmeđus derbijima u Bugarskoj.

"Naravno, svaka zemlja ima svoje derbije. Od Milan - Inter u Italiji, do Levski - CSKA u Bugarskoj... Tako i Hrvatska ima svoj derbi. Sretan sam što ćemo imati podršku navijača na stadionu, a na nama je da ostavimo srce na terenu", kazao je Petev te se okrenuo Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, gledao sam ih. Ali, bitno je da mi na utakmici odradimo sve kako smo se dogovorili. Vratit ćemo Dinamo tamo gdje pripada, na pravi put. Dobro svi znate kakva je trenutno situacija, zato sam i došao u Dinamo", rekao je trener Dinama pa se osvrnuo na pritisak uoči derbija.

"Uvijek sam imao pritisak, koji je uvijek prisutan u nogometu. Naviknuo sam se na to".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan momčadi Domagoj Antolić također je, najavio utakmicu s Hajdukom.

"Moram priznati da se veselimo derbiju, spremni smo. Jer, zaista nema ništa ljepše nego pobjedom u derbiju izbrisati gorak okus od posljednjih 15 dana. Nema ništa ljepše nego dignuti samopouzdanje u derbiju", rekao je veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Dinamo dočekuje Hajduk s minus sedam bodova u odnosu na Rijeku

"Već dugo nismo bili u tolikom zaostatku, ali nema straha. Ova momčad ima kvalitetu i znanje i mislim da ćemo s novim trenerom poboljšati razinu igre i vratiti se na pobjedničke staze", izjavio je Antolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je u prvom ovosezonskom derbiju s 4:0 razbio Hajduk na Poljuda, kakva je tada bila atmosfera u momčadi u odnosu na sadašnje stanje?

"Definitivno je atmosfera u svlačionici tada bila na puno višem nivou, imali smo pozitivan niz rezultata, dobro igrali u europskim natjecanjima. Stvarno smo bili u jako dobro formi. Sada dolazi Hajduk koji ima dobre rezultate, ali sve to pada u vodu kada derbi krene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj kapetan Dinama govorio je o razgovoru s suigračima i trenutnoj situaciji u momčadi.

"Naravno da smo svi zajedno razgovarali nekoliko puta u zadnjih dva tjedna. Svi znamo u kakvoj smo trenutno situaciji, znamo da moramo podignuti samopouzdanje. Priču sa suigračima ostavit ću za svlačionicu. Ne, nije bilo povišenih tonova, svi smo samokritični, svi znamo kako moramo bolje igrati", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo