BUFFON RASTUŽIO SUIGRAČA IZ JUVEA: / 'Sve nas je rasplakao, pomoći ću mu osvojiti Ligu prvaka'

Image
Foto: Screenshot

Suze legendarnog vratara Juventusa Gianluigija Buffona nakon što je Italija ostala bez plasmana na Svjetsko prvenstvo u Rusiji rastužile su sve nogometne fanove, a posebno njegove suigrače.

15.11.2017.
15:09
Screenshot
VOYO logo

Jedan od njih je njemački veznjak Sami Khedira. Prokomentirao je bivši igrač Real Madrida za Bild nevjerojatno ispadanje Italije, a posebno se osvrnuo na velikana svjetskog nogometa.

"Ne mogu reći da sam sretan takvim raspletom. Sve nas je srce zaboljelo kada smo gledali Buffona u suzama, kako Talijane tako i ostale. On je veliki sportaš i živuća legenda", kazao je Khedira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da je to česta fraza, ali u njegovom slučaju ona je istinita. Nadao sam se da će zaigrati na svom posljednjem međunarodnom turniru", rekao je Nijemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tužan sam zbog svojih suigrača iz Juventusa i zbog cijele Italije. Stvari su se promijenile na bolje. Klubovi investiraju puno i igra se dobar nogomet, ali ovaj rezultat je katastrofa", prokomentirao je Khedira.

"Već su rekli da će se vratiti na veliku scenu i siguran sam da hoće. Poslao sam poruku Buffonu, ali od riječi nam je sada puno potrebnije ostvarivanje ciljeva. Jedino mu u karijeri nedostaje trofej Lige prvaka, tako da ću mu pomoći da dođe do njega", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo