BRAVO, MAJSTORE: / Duje Čop nastavlja zabijati za Malagu

Image
Foto: AFP

Napadač Dinama na posudbi u Malagi Duje Čop ponovno je bio strijelac za svoju novu momčad, u porazu Malage na turniru u Južnoj Americi protiv kolumbijskog prvoligaša Deportivo Calija 2:3.

27.7.2015.
18:47
AFP
VOYO logo

Ako se po jutru dan poznaje, onda će Duje Čop imati odličnu sezonu u svom novom klubu, španjolskoj Malagi u kojoj će na posudbi provesti sljedećih godinu dana.

Čop je prošle sezone igrao za talijanski Cagliari koji je ispao u Seriu B. Napadaču koji je još uvijek ugovorno vezan s Dinamom to se nije svidjelo, kao niti više od pola momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Cagliariju su se počeli zahvaljivati igračima, nitko nije htio nastupati u nižem rangu talijanskog nogometa, a klubu nije bilo isplativo skupo plaćati igrače za Seriu B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gracia vjeruje Čopu

Čop je tako završio u Malagi, nakon 16 odigranih utakmica u dresu Cagliarija za koji je zabio 4 pogotka. Hrvatski napadač prošle je sezone u dresu Dinama i Cagliarija ukupno postigao 19 golova u 43 utakmice. Trener jednog od najstarih andaluzijskih nogometnih klubova Javi Gracia znao je kakvog igrača dovodi u momčad. I to mu se sada vraća.

Naime, Čop je u igru ušao u drugom poluvremenu sraza između Malage i Deportivo Calija (slavlje kolumbijskog prvoligaša 2:3) i postigao gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvat je sjajno ispratio ubačaj s lijeve strane, pravovremeno ušao u šesnaesterac i glavom zabio s pet metara.

Drugi je to Čopov pogodak za Malagu u njegovu drugom nastupu. Malaga u petak igra protiv San Lorenza i nadamo se kako će Čop ponovno biti sjajan...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo