BORBA ZA FINALE: / San Antonio s lakoćom pregazio Oklahomu uz nestvaran šut iz igre

Image
1.5.2016.
10:17
VOYO logo

Prvi susret na "papiru" najzanimljivijeg para drugog kruga doigravanja u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu nije opravdao očekivanja, jer su na utakmicu u AT&T Centeru došli samo domaći igrači.

Odlično otvaranje

Spursi su fantastično odigrali prvu četvrtinu koju su dobili sa čak 23 razlike (43-20) uz nestvaran šut iz igre, pogodili su 18 od 22 pokušaja, a pritom su ostvarili i čak 13 asistencija. Izvrsni napadački učinak potkrijepljen je i sjajnom igrom u obrani, domaći su u prvih 12 minuta upisali čak šest blokada, a usto je i KawhiLeonard u potpunosti zaustavio RussellaWestbrooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvrsna igra Spursa nastavila se i u drugoj četvrtini, pa se na odmor otišlo s velikih 33 razlike (73-40) i utakmica je bila odlučena. Početkom četvrte četvrtine bilo je i najvećih 43 razlike (109-66), da bi gosti u posljednjih 10 minuta uspjeli tek djelomično ublažiti poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlični Aldridge

Fenomenalan je u dresu Spursa bio krilni centar LaMarcusAldridge koji je za manje od 30 minuta provedenih na terenu postigao 38 koševa, 25 u prvom poluvremenu, uz šut iz igre 18-23, a vrhunski je odigrao i Leonard sa 25 poena, 20 u prvom poluvremenu.

Kod gostiju najefikasniji je bio SergeIbaka sa 19 koševa, KevinDurant je dodao 16, od čega 11 u prvom poluvremenu, dok je zakazao Westbrook, koji je za 14 ubačaja potrošio 19 lopti uz šut iz igre 5-19. Druga utakmica ovih suparnika igrat će se ponovno u San Antoniju za dva dana, a prolazak u konferencijski finale izborit će momčad koja prva ostvari četiri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo