BOLT JOŠ UVIJEK SANJA: / 'Kada bi me ovoga časa nazvali bio bih na prvom avionu za Englesku'

Image
Foto: AFP, JOHANNES EISELE

Zbog svoje visine od gotovo dva metra i velike brzine Bolta se smatra sjajnim materijalom za poziciju hvatača u američkom nogometu.

23.9.2016.
20:52
AFP, JOHANNES EISELE
VOYO logo

Najbolji sprinter svih vremena, aktualni svjetski rekorder na 100 i 200 metara Jamajčanin Usain Bolt (30), koji je na ovogodišnjim olimpijskim igrama u Rio de Janeiru treći put zaredom osvojio naslove olimpijskog pobjednika na 100, 200 i 4x100 metara, izjavio je kako se ne namjerava nakon atletske karijere baviti američkim nogometom usprkos interesu iz NFL-a, ali kako bi vrlo rado zaigrao europski nogomet i to u dresu svog voljenog Manchester Uniteda.

"Ja vam baš i nisam osoba za kontaktne sportove. Koliko sam imao priliku vidjeti, u NFL-u je previše boli", rekao je Bolt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog svoje visine od gotovo dva metra i velike brzine Bolta se smatra sjajnim materijalom za poziciju hvatača u američkom nogometu, ali Jamajčanin je odbacio bilo kakvu mogućnost odlaska u NFL po završetku svoje atletske karijere koju je najavio nakon svjetskog prvenstva koje će se sljedeće godine održati u Londonu.

Image
Image

No, Bolt je istovremeno izjavio kako bi objeručke prihvatio ponudu engleskog nogometnog velikana Manchester Uniteda kada bi ona došla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada bi me ovoga časa nazvali i rekli 'trebamo te ovog trenutka' bio bih na prvom avionu za Englesku", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo