LEGENDARNI JAMAJČANIN

BOLT JOŠ UVIJEK SANJA: ‘Kada bi me ovoga časa nazvali bio bih na prvom avionu za Englesku’

Zbog svoje visine od gotovo dva metra i velike brzine Bolta se smatra sjajnim materijalom za poziciju hvatača u američkom nogometu.

Najbolji sprinter svih vremena, aktualni svjetski rekorder na 100 i 200 metara Jamajčanin Usain Bolt (30), koji je na ovogodišnjim olimpijskim igrama u Rio de Janeiru treći put zaredom osvojio naslove olimpijskog pobjednika na 100, 200 i 4×100 metara, izjavio je kako se ne namjerava nakon atletske karijere baviti američkim nogometom usprkos interesu iz NFL-a, ali kako bi vrlo rado zaigrao europski nogomet i to u dresu svog voljenog Manchester Uniteda.

“Ja vam baš i nisam osoba za kontaktne sportove. Koliko sam imao priliku vidjeti, u NFL-u je previše boli”, rekao je Bolt.

Zbog svoje visine od gotovo dva metra i velike brzine Bolta se smatra sjajnim materijalom za poziciju hvatača u američkom nogometu, ali Jamajčanin je odbacio bilo kakvu mogućnost odlaska u NFL po završetku svoje atletske karijere koju je najavio nakon svjetskog prvenstva koje će se sljedeće godine održati u Londonu.

565940809

No, Bolt je istovremeno izjavio kako bi objeručke prihvatio ponudu engleskog nogometnog velikana Manchester Uniteda kada bi ona došla.

“Kada bi me ovoga časa nazvali i rekli ‘trebamo te ovog trenutka’ bio bih na prvom avionu za Englesku”, dodao je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr