BOLJE JE NEGO ŠTO SE MISLILO: / Luka Modrić nije teže ozlijeđen, ponovno će igrati za desetak dana

Image
Image

Čelnici europskog prvaka Real Madrida dobili su jednu dobru i jednu lošu vijest nakon liječničkih pregleda Luke Modrića i Marcela u bolnici Sanitas La Moraleja.

23.1.2017.
14:34
VOYO logo

Kapetan hrvatske reprezentacije nije teže ozlijeđen i pauzirat će deset dana, dok je Marcelo ipak ozbiljnije stradao i mjesec dana će biti izvan stroja.

Obojica su stradala u subotnjem ligaškom ogledu protiv Malage na Santiago Bernabeu. Marcelo je napustio teren već u 25. minuti, a Modrić u 78. minute kada ga je zamijenio kolega iz reprezentacije Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DA JE IMA, ZIDANE BI ČUPAO KOSU: /

Ovo su sve ozljede Luke Modrića

Bit će spreman za Napoli

Prvotno se strahovalo kako će Modrić pauzirati više od mjesec dana, no pregled je pokazao kako je hrvatski majstor preopteretio aduktor desne noge i biti će spreman do drugog kruga Lige prvaka i ogleda protiv Napolija 15. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić će propustiti uzvratnu utakmicu četvrtfinala Kupa Kralja u srijedu u Vigu protiv Celte gdje će 'kraljevski klub' pokušati nadoknaditi domaći poraz od 1-2. Hrvatski veznjak će propustiti i ogled protiv Real Sociedada u nedjelju 29. siječnja, a po svemu sudeći i ligaško gostovanje u Vigu protiv Celte 5. veljače.

Marcelo pauzira mjesec dana

Za razliku od Modrića, Brazilac Marcelo je ipak teže stradao. Zbog problema s tetivom koljena pauzirat će najmanje mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcelo će propustiti utakmice protiv Celte u Kupu i prvenstvu, ligaške utakmice protiv Real Sociedada, Osasune, Espanyola, Valencie i Villarreala, te prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Napolija.

Real Madrid vodi na ljestvici Primere sa 43 boda, Sevilla je druga sa 42 boda, dok Barcelona na trećem mjestu ima 41 bod. Slijede Atletico Madrid i Real Sociedad sa po 35 bodova. Real ima i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo