BOD PO BOD: / Momčad Nike Kovača remizirala na teškom gostovanju, Olić se vratio nakon suspenzije i zablistao

Image
Foto: AFP

U prvoj utakmici 9. kola njemačkog nogometnog prvenstva Borussia iz Mönchengladbacha i Eintracht iz Frankfurta, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, igrali su 0:0.

28.10.2016.
22:47
AFP
VOYO logo

Kovačeva momčad nastavlja s berbom bodova, u prošlom je kolu bila bolja od HSV-a s 3:0, sad je remizirala na teškom gostovanju.

Eintracht je sada šesti na ljestvici sa 15 bodova, tri više od osme Borussije. Na vrhu je Bayern sa 20 bodova, dva više od drugog RB Leipziga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/ouOZ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olić asistirao

U 2. Bundesligi Ivica Olić vratio se nakon dvije utakmice suspenzije, a njegov je München 1860 s 6:2 nadigrao Aue. Olić je sudjelovao kod dva gola, izborio je jedanaesterac i asistirao suigraču Ayciceku za peti gol domaćina u 72. minuti.

Cavanijev deseti gol

U 11. kolu francuskog prvenstva, PSG je slavio na gostovanju kod Lillea, gol odluke postigao je Edinson Cavani u 66. minuti, na dodavanje Angela Di Marije. To mu je deseti gol u sezoni, izjednačio se s Edinom Džekom na vrhu najboljih strijelaca u Ligama petice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom PSG je preskočio Monaco na drugom mjestu i ima 23 boda. Na vrhu s utakmicom manje je Nica s 26 bodova, treći je Monaco s 22.

https://vid.me/CqMz

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo