BLANKA SE SPREMA ZA JOŠ JEDAN UZLET: / Preskače Europsko prvenstvo i ide po treće svjetsko zlato

Image
Foto: AFP, FABRICE COFFRINI
13.1.2017.
16:54
AFP, FABRICE COFFRINI
VOYO logo

"Na Europsko atletsko prvenstvo u dvorani u Beogradu nećemo ići iz razloga što smo sebi htjeli dati dovoljno vremena i ne žuriti, to jest da rehabilitacijski procesi budu temeljiti i da to bude baza za sve godine koje su, nadam se, pred nama," istaknuo je Joško Vlašić.

'Isplatila se Blankina žrtva u Riju'

"O kontrolnom magnetu i o reakciji na stresnom treningu ovisi i daljnje naše postupanje. Nakon Olimpijskih igara u Rio de Janeiru obavljen je kontrolni magnet u Mostaru koji je pokazao kako je Blankin problem smanjen na jednu trećinu u odnosu na ranije razdoblje što je sjajna vijest. Mislim da se isplatila Blankina žrtva nastupa pod ozljedom u Riju, gdje je osvojila brončanu medalju, a to nije izazvalo preveliku štetu", dodao je Joško Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlašić je također kazao kako Blanka, kojoj su sada 33 godine, posjeduje htijenje da se natječe i sljedećih nekoliko godina te da sudjeluje na OI u Tokiju 2018. godine. Pitom je naglasio da Blanka i njezin stručni stožer imaju čak i ambiciju da se njeni rezultati u sljedećoj fazi približe dometima koje je imala na vrhuncu svoje karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još ne skače

Bojan Marinović je dometnuo kako Blanka u sljedećih mjesec dana neće biti u "fazi skoka", potrebnoj za natjecanje.

"Ukoliko Blanka dođe do faze skokova za dva do tri mjeseca, mislim da bi ona na Svjetskom atletskom prvenstvu na otvorenom u Londonu imala što reći, možda bi mogla loviti i treću zlatnu medalju na Svjetskim prvenstvima što još nitko nema," kazao je Marinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo