BJEŽI IM DOIGRAVANJE: / Medveščak pred svoja dva navijača poražen u St. Peterburgu

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hokejaši Medveščaka izgubili su u svom 51. ovosezonskom susretu KHL lige na gostovanju kod SKA Peterburga sa 3:5 (0:0, 0:2, 3:3).

11.1.2016.
20:20
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Domaći su u drugoj trećini stigli do vodstva od 2:0 s dva gola Jarna Koskirante (24:28, 37:57), no Medveščak je početkom posljednjeg dijela uspio poravnati na 2:2 preko Andreasa Jamtina (42:23) i Gilberta Brulea (44:05). Novo vodstvo SKA donio je Steve Moses (49:25), a na 3:3 izjednačio je Tomaš Mertl (51:42) iskoristivši igrača više na ledu.

Ključno isključenje Bolduca

Nažalost, kobnim se pokazalo isključenje Alexandrea Bolduca u samoj završnici utakmice koje je Moses (57:01) iskoristio za pogodak za novu prednost SKA koju domaći sastav više nije ispuštao. U posljednjoj minuti, kada je Medveščak izvukao vratara i uveo dodatnog napadača, Aleksandar Kadejkin (59:28) pogodio je za konačnih 5:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak zaostaje za Slovanom

Medveščak je tako ostao na 68 osvojenih bodova, te sada ima čak pet manje uz dvije utakmice više od Slovana iz Bratislave koji drži osmo mjesto u Zapadnoj konferenciji, posljednje koje vodi u doigravanje. SKA je šesti na Zapadu sa 79 bodova iz 47 susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak će sljedeću utakmicu odigrati u srijedu kada gostuje kod Spartaka u Moskvi. Zagrebački hokejaši nisu bili bez podrške u Rusiji, na tribini dvorane u St. Peterbugu bila su dva navijača Medveščaka s hrvatskom trobojnicom u rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo