BIZARNO DO BOLA: / Je li ovo najgluplja presuda protiv navijača u povijesti?

Image
Foto: AFP

Navijač engleskog petoligaša Grimsby Towna proglašen je krivim zbog krajnje bizarnog napada na zaštitara koji se dogodio u veljači ove godine tijekom utakmice protiv Barnetta.

14.7.2015.
9:50
AFP
VOYO logo

Pristalice Grimsby Towna na toj su utakmici odlučili pokazati solidarnost s navijačem kojem je bio zabranjen ulazak na stadion jer se nije htio odvojiti od lopte za plažu koju je ponio sa sobom. Njegovi su kolege stoga na dvoboj protiv Barnetta iz zafrkancije odlučili donijeti što veći broj igračaka na napuhavanje, a 51-godišnji Kenneth Meech je ponio morskog psa.

Dečki su se nakon pobjede svoga kluba zabavljali i skakali, a Meech je u naletu euforije spomenutom igračkom morskog psa opalio zaštitara Cgagija Gladynga koji je sve prijavio policiji i na koncu podnio sudsku tužbu. Gladyng je tijekom svjedočenja opisao kako je Meech mahao igračkom kao sjekirom i ozlijedio ga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razbacivanje novcem"

Navijač je nakon svega osuđen uvjetno na 12 mjeseci, a mora platiti i 800 funti kazne. Ulazak na stadione mu, međutim, nije zabranjen.

"Mislim da je ovo bilo razbacivanje novcem poreznih obveznika. Iznenađen sam i šokiran presudom, ali odluka suda se mora poštivati. Da se ovo nije dogodilo na nogometnom stadionu, ne bismo bili ovdje", izjavio je Meech za BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo