BIZARNA ODLUKA: / Napadač Lazija zbog tučnjave zaradio zabranu dolaska na stadion

Image

Uistinu jedinstvenu odluku donijela je Disciplinska komisija Tailjanskog nogometnog saveza (FIGC) u slučaju Lazijevog napadača Mamadoua Tounkare.

28.2.2017.
14:44
VOYO logo

Tounkara je brani čast kapetana Lucasa Biglije kojeg je na utakmici protiv Chieva, s tribine vrijeđao navijač. Nesretnika je senegalski napadač nokautirao i zaradio neobičnu kaznu. Naime, zabranjen mu je dolazak na stadion Olimpico u sljedećih godinu dana, ne i nastupi za momčad.

Može igrati, ali ne i sjediti na klupi za pričuve

Tounkara će moći igrati za Lazio i u domaćim utakmicama, ali samo ako je u prvih 11. Sjedenjem na klupi narušio bi odredbu o zabrani. Kako bi to izgledalo u praksi možemo samo nagađati, tim više jer Tounkara nije u prvom planu kod trenera Simonea Inzaghija, ove sezone odigrao je tek jednu utakmicu za "nebeskoplave". Za utakmice na gostovanjima, za Lazijevog napadača nema zabrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom odluka prilično će ugroziti Tounkarin ostanak u Laziovom dresu. Francuski napadač mogao bi se naći na transfer-listi, a u Laziju još razmišljaju hoće li se žaliti na odluku Disciplinske komisije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo