BIVŠI RIVAL SAVJETUJE KEKA: / 'Lani sam zaustavio Salzburg, ovo je moj recept za austrijskog prvaka'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nogometaši Rijeke će u 18:45 istrčati na travnjak Red Bull Arene u Salzburgu gdje će odigrati prvu utakmicu 3. prekola Lige prvaka.

26.7.2017.
13:11
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

O kakvom je suparniku riječ progovorio je bivši trener Hajduka Damir Burić, koji je od siječnja na klupi austrijske Admire pa iz prve ruke zna koliko je snažan Salzburg.

"Odlučivat će nijanse. Prednost Rijeke je što je Salzburg proteklih godina napravio više promjena pa vjerujem da je hrvatski prvak uigraniji što mu da je manju prednost", rekao je Burić u razgovoru za Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RIJEČANE ČEKA TEŽAK POSAO U SALZBURGU: ‘Kek je izrazito kreativan, ali vjerujem da ćemo mi proći dalje’

"Oni se još traže, dok Rijeka iza sebe ima kontinuitet rada", dodao je Buriić te je naglasio kako je odlučna vijest za Keka što u suparničkoj momčadi u srijedu neće biti Valona Berishe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On pokreće cijelu momčad, pravi je vođa i realizator", poručio je Burić.

Image
Image

Napomenuo je da Salzburg sigurno neće podcijeniti Rijeku te da se studiozno pripremaju za ovaj susret. Za kraj je pak rekao što bi on napravio da je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv njih prošle sezone nitko nije u Salzburgu uspio kontrolirati posjed. Kroz kontranapade su nezaustavljivi. Podigne li se Rijeka previsoko, dočekat će je kazna. Ja bih ih vjerojatno lukavo čekao. Treba biti racionalan i pametan. Ne bih Salzburgu davao previše prostora, mislim da u takvoj konstelaciji snaga Rijeka može imati velikih problema", završio je.

Ono što je posebno dobro za momčad Matjaža Keka je činjenica da u Salzburgu nema paklene atmosfere te da stadion neće biti ispunjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Admira je pod Burićem odigrala tri utakmce sa Salzburgom. U prvoj je bilo 1:1, dok su druge dvije otišle na stranu austrijskog prvaka (2:0, 5:0).

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo