BIO NEZAMJENJIV U POLJSKOJ I UKRAJINI...Strinić: / 'Hrvatska je danas definitivno kvalitetnija'

Image

Hrvatska nogometna reprezentacija nastavlja svoje pripreme za Europsko prvenstvo u Francuskoj. Igrači i stručni stožer trenutno nalaze u Svetom Martinu na Muri gdje će biti do 27.

25.5.2016.
20:07
VOYO logo

Jedan od igrača koji su dobili povjerenje izbornika AnteČačića je i lijevi bek Napolija IvanStrinić. Iako ga nije zvao za prijateljske utakmice u ožujku izbornik je promijenio svoje mišljenje nakon što ga je nedavno posjetio.

Susret s izbornikom

"Susreli smo se poslije jedne utakmice, malo porazgovarali i izbornik je očito bio zadovoljan. Presretan sam što me pozvao nakon godinu i pol dana neigranja za reprezentaciju. S obzirom da sam ovdje naravno da se nadam minutaži, no vidjet ćemo koga će izbornik postaviti. Nisam imao kontinuitet utakmica u Napoliju, ali i to ima dobru stranu jer ću biti odmoran za EP, u najboljim sam nogometnim godinama i dat ću svoj maksimum", izjavio je Strinić za službenu stranicu HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

NEMA ODMARANJA: Vatreni se u žestokom tempu pripremaju za Euro

Image

NEMA ODMARANJA: Vatreni se u žestokom tempu pripremaju za Euro

Osvrnuo se potom i na tijek priprema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskustvo s prošlog Eura

"Malo se osjeća umor nakon težih treninga u zadnja dva dana, ali to je normalno u ovom dijelu priprema. Želimo se što bolje pripremiti u naredna dva tjedna kako bismo na EP-u dali svoj maksimum. Razmišljamo prvo o Moldaviji, trebamo pokušati odigrati što bolje", dodao je branič, koji je s reprezentacijom igrao na prošlom Euru u Poljskoj i Ukrajini.

"Imam iskustvo s EP-a 2012. godine i nadam se da ću ponoviti taj turnir, koji je bio dobar za mene, premda nije bio toliko dobar za reprezentaciju jer nismo prošli skupinu. No, igrali smo protiv finalista Španjolske i Italije. Hrvatska je danas definitivno kvalitetnija, iskusnija i bolja, bit će to drugačije nego 2012. i svi očekujemo prolazak skupine. Češka i Turska također imaju svoje kvalitete i bit će teško u svakom dvoboju. Zato moramo ići korak po korak", završio je Strinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo