BILIĆEVI IGRAČI TULUMARILI CIJELU NOĆ: / 'Bila je to moja ideja. Ja sam im rekao da to naprave'

Image

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić prolazi teške dane u West Hamu.

29.9.2016.
14:26
VOYO logo

Pet poraza u šest kola svakako su znaci krize. U subotu slijedu ogled s Middlesbroughom, a uoči njega Bilić se obratio novinarima. Jedna od stvari koja je zanimala prisutne je sastanak kojeg je imao s igračima ovog ponedjeljka.

"To je bila moja ideja. Poslije utakmice sa Southamptonom održali smo sastanak na kojem smo razgovarali. Na kraju sastanka rekao sam kapetanu Marku Nobleu da izvede dečke na večeru i provedu neko vrijeme zajedno što je uvijek dobro. Prošao sam sličnu situaciju. To je definitivno dobra ideja i ako me pitate bila je moja. Ja sam im rekao da to naprave", kazao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije te zajedničke večere trojica igrača West Hama završila su na tureneji po noćnimj klubovima što je razljutilo navijače.

Image
AFERA BILIĆEVIH IGRAČA: /

'Snimljeni su u restoranu u 7 ujutro, bili su mrtvi pijani i urlali na ptice!'

Image
AFERA BILIĆEVIH IGRAČA: /

'Snimljeni su u restoranu u 7 ujutro, bili su mrtvi pijani i urlali na ptice!'

Međutim, Bilić i dalje smatra kako je ova vrtsta team buildinga dobra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovakve stvari naravno nisu potrebne svakog tjedna, ali u situacijama kada nam ide odlično ili loše dobro je držati se zajedno", pojasnio je.

"Hoće li to pozitivno utjecati na igrače na sljedećoj utakmici? Poslije te noći imali smo slobodan dan. Jučerašnji trening bio je stvarno dobar. Sada dobre stvari s treninga moramo preseliti na travnjak", pojasnio je te se osvrnuo na loš start.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zabrinut sam. Nismo očekivali da će se stvari tako razvijati u posljednjih pet utakmica. To nije dobro i zato jedino razmišljamo o subotnjoj utakmici. S jednom pobjedom možemo vratiti samopouzdanje i sada nam se na našem stadionu pruža dobra prilika", kazao je bivši hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinare je zanimalo i da preispituje načine na koje želi promijeniti stvari i pomoći momčadi da se vrati na pobjedničke staze.

"Naravno. Preispitujem svoje odluke i kada mi ide dobro tako da si i sada postavljam puno pitanja. Preisptujem sebe i pokušavam biti otvoren u vezi toga. Međutim ja vjerujem u mirnoći, snažnu filozofiju koja je prošle godine donijela puno uspjeha. No, naravno da nešto moram promijeniti", rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako je kapetan odgovoran za situaciju na travnjaku, ali i da očekuje od drugih iskusnijih igrača da preuzmu odgovornost. Što se tiče ozljeda napomenuo je da Andre Ayew neće biti u momčadi još tri do četiri tjedna dok će se Aaron Creswell priključiti treninzima u ponedjeljak.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo