BILIĆEV POMOĆNIK OTKRIO: / 'Željeli smo da West Ham igra poput Vatrenih'

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Hrvatski trenerski par Slaven Bilić i Nikola Jurčević nakon uspjeha s reprezentacijom opet proživljavaju dane slave, ali ovaj put u Engleskoj gdje su zaposlenici West Hama.

12.5.2016.
20:30
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Klub su doveli na prag plasmana u Europu, a osim toga ove su sezone uspjeli pobijediti svih pet engleskih velikana (Manchester United, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Manchester CIty) te oboriti klupski rekord po broju postignutih bodova u jednoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika stvar

"Lijepo je to doživjeti u ovakvoj ligi i klubu poput West Hama. Velika je to stvar", prokomentirao je za Sportske novosti Nikola Jurčević. Otkrio je potom i tajnu uspjeha.

"Sve se posložilo. Od atmosfere do igrača. Payet se pokazao klasom, Lanzini je bio nepoznanica, a Carrol je bio najbolji napadač kad se vratio poslije ozljede. Antonia smo afirmirali. On je došao iz druge lige a i kapetan Noble bio je sjajan", kaže Jurčević te nanpominje da su željeli da West Ham igra poput europskih klubova i da momčad bude zanimljiva gledateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Željeli smo da West Ham igra poput Vatrenih u najboljim danima kada je Bilić bio izbornik", završio je Jurčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham u nedjelju u 16 sati igra posljednju prvenstvenu utakmicu ove sezone, a za tu priliku gostovat će kod Stoke Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo