BILIĆ PREUZIMA EUROPSKOG VELIKANA? / 'Ne postoji trener koji bi odbio taj klub, pješice bih otišao tamo'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Niti dan nakon što je hrvatski stručnjak Slaven Bilić dobio otkaz na klupi West Hama krenule su priče o njegovom sljedećem klubu.

7.11.2017.
9:41
AFP
VOYO logo

I dok bi ga navijači Hajduka najradije vidjeli u Splitu, izglednijom se čini opcija da Bilić završi u redovima europskog velikana Glasgow Rangersa.

Image
EVO KAKO JE SLAVEN BILIĆ VODIO WEST HAM: /

U prvoj sezoni srušio je čak četiri klupska rekorda

Klupu je upravo napustio Pedro Caixinha pa je treba popuniti. To je bio povod škotskom The Sunu da se prisjeti njegovih riječi izrečenih tijekom intervjua Daily Recordu dok je bio na kormilu reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim ostati na klupi Hrvatske jer uživam i imam sjajnu mladu momčad. Škotska možda nema najbolju ligu, ali imaju dva velika kuba. Ne postoji trener koji bi rekao ne Celticu i Rangersima. Pješačili bi do Glasgowa ako je potrebno. Ti su klubovi atraktivni i za sve igrače. I moji igrači, koji igraju u vrhunskim ligama, sigurno bi rado pregovarali s ta dva kluba", poručio je svojedobno Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini za sada ozbiljan protukandidat bivšem izborniku u klubu čije boje od lipnja prošle godine brani Niko Kranjčar je trener Donsa Derek McInnes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biliću je u West Hamu, inače, presudio niz loših rezultata koji se zapravo vuku još od prošle sezone, a poraz koji je bio i prijelomni za odluku vlasnika kluba bio je onaj domaći od Liverpoola (1-4).

“Nema zamjerki, mogu biti ponosan na svoj rad ovdje” kazao je Bilić nakon treninga održanog u jutarnjim satima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovu bitnu sezonu nismo počeli dobro, a kao u mnogim klubovima po Europi menadžer je onaj koji plaća cijenu. Potez je vrlo logičan”, zaključio je sada bivši menadžer kluba u kojem je proveo i dio igračke karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo