BILIĆ POBRKAO LONČIĆE: / 'Zlatan je skoro postao Vatreni dok sam bio izbornik'

Image
Foto: AFP
4.3.2016.
12:57
AFP
VOYO logo

"Prvo, čestitam Dimitriju Payetu na sinoćnjoj nagradi. To je odlično i za njega i za nas", otvorio je Bilić tim riječima konferenciju za novinare. Naime, Payet je dovio nagradu za najboljeg noogmetaša u Londonu.

Image
BILIĆEV LJUBIMAC DOBIO VELIKO PRIZNANJE: /

"Jako sam mu zahvalan"

Image
BILIĆEV LJUBIMAC DOBIO VELIKO PRIZNANJE: /

"Jako sam mu zahvalan"

"Pobjeda u srijedu je bila fantastična, ali ne možemo predugo uživati u njoj jer nas već u subotu očekuje nova. Tu smo utakmicu spremili u ormar i sada smo skoncentrirani na Everton", kazao je trener West Hama. Potvrdio je da je za subotu ostao bez jenodg od najboljih noogmetaša JamesaCollinsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi s ozljedama

"Ozlijedio se u srijedu i to je velik udarac za nas jer je bio fenomenalan. Izgleda da bi mogao propustiti tri utakmice. No, Victor Moses i Valencia bi se trebali vratiti do utakmice u FA kupu s Manchester Unitedom iduće nedjelje, a Tomkins će biti spreman za Chelseaja 19. ožujka", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić se, inače, u svojo novoj kolumni za Standard osvrnuo na vijest da bi Zlatan Ibrahimović mogao od sljedećeg ljeta biti član West Hama.

"Ambiciozni smo i želimo napredovati, ali da budemo realni još uvijek nismo klub kojeg bi takvi igrači uzimali kao opciju. Ok, ništa nije nemoguće, ali Ibrahimović? Da deset ljudi u kafiću bira deset najboljih na svijetu, osam ili devet bi ih reklo Ronaldo ili Messi, ali bi deseti rekao Ibrahimović i nitko mu ne bi rekao da je lud jer on tu spada", piše Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbio Hravtsku

Također, navodi i kako mu je skoro jednom bio trener jer mu je majka Hrvatica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako je već igrao za Švedsku U-21 reperzentaciju, bio je jako blizu toga da nastupa za moju zemlju kada sam bio izbornik reprezentacije", dodao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Bilić je bio izbornik mlade reprezentacije od 2004. do 2006. kada je naslijedio CicuKranjčara na čelu seniorske. S druge strane Ibrahimović je debitirao za Švedsku 31. siječnja 2001. tijekom Nordijskog nogometnog kupa, dok je 7. listopada iste godine odigrao prvu službenu utakmicu u kvalifikacijama za SP 2002. protiv Azerbajdžana. Stoga nije baš jasno kako je mogao igrati za Hrvatsku dok je Bilić bio izbornik.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo