BILIĆ NAGOVARA MOURINHA DA MU POSUDI IGRAČA: / Poznati Englez na pragu West Hama?

Image

Malo manje od šest godina kako je potpisao ugovor s Manchester Unitdeom Ashley Young našao se na izlaznim vratima slavnog engleskog kluba.

24.1.2017.
16:49
VOYO logo

Kako javljaju engleski mediji, a među njima i The Sun, nekadašnji najbolji mladi igrač Premier lige zatražio je od Jose Mourinha da ga pusti na posudbu.

Razlog tomu je što rijetko dobiva prilike te je ove sezone ubilježio samo deset nastupa dok je posljednji put započeo prvenstvenu utakmici protiv Swanseaja u studenom prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč tomu Mourinho redovno hvali 31-godišnjaka jer ga smatra vrijednim članom svoje momčadi. No, vjeru više polaže u Marcusa Rashforda, Anthonyja Martiala, Jessea Lingarda i Henrikh Mkhitaryana. S obzirom na ogromnu konkurenciju u krilnim pozicijama teško će Young izgurati nekog od navedenih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim interes za njega dosta je velik pa mu neće biti problem sreću pronaći u nekom drugom klubu. Lisu premierligaša koji bi ga željeli vidjeti u svom dresu predvodi Bilićev West Ham. Želja je on i West Bromwicha, Crystal Palacea, ali i bivšeg mu kluba Watforda.

Svi su oni, navodno, već kontaktirali United u nadi da će uspjeti dovesti igrača na posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo