OGLAS

BILIĆ NA KLUPI WEST HAMA JOŠ DVA TJEDNA? / 'Ne bojim se otkaza, ali osjećam pritisak'

Image
Foto: Screenshot

U četiri dana slijede mu dva gostovanja na Old Traffordu, potom mu dolazi Arsenal, a onda ide na Anfield. Hoće li Slaven Bilić i nakon ove četiri utakmice još uvijek biti trener West Hama?

25.11.2016.
14:49
Screenshot
VOYO logo

Kladionice mu ne daju prevelike šanse, a niti engleski mediji koju su u Robertu Manciniju već pronašli zamjenu za bivšeg hrvatskog izbornika.

"Budućnost? Nema se puno toga za reći. Radim svoj posao. Poslije svake utakmice redovno razgovaram s vlasnicima kao i po potrebi. Usredotočen sam na svoj posao i svaku sljedeću utakmicu. To je to", rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podrška vlasnika je važna, ali nije najvažnija stvar. Puno puta sam vam rekao da sam usredotočena na svaku utakmicu ja slijedi jer one mogu promijeniti stvari iz lošeg u dobro i obratno. Recimo da nisam mislio o novom ugovoru kad nam je išlo dobro. S obzirom na stanje na tablici samo razmišljam o napretku momčadi i pobjedama i kako podići momčad", rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se na utakmicu s Manchester Unitedom. Pitanje koliko šansi ima West Ham s obzirom na rekord Josea Mourinha u domaćim utakmicama.

"On je jedan od najvećih. Statistički vjerojatno ima najbolji omjer u domaćim utakmicama u posljednjih deset godina. Međutim, nemoguće je ostati na toj razini i vjerojatno mu postotak sada pao. Čudo je što je sve napravio u posljednjih deset godina",završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo