HRVAT NA MUKAMA

BILIĆ JE ODLUČNO REKAO NE: Zidane i Real nisu očekivali takvu odbijenicu iz Londona

Slaven Bilić i njegov West Ham loše su započeli novu sezonu.

U pet prvenstvenih utakmice upisali su čak četiri poraza što je stavilo veliki pritisak na hrvatskog stručnjaka. Ako West Ham uskoro ne počne pobjeđivati gazde klvba sigurno ga neće još dugo držati na klupi.

Zadržao najboljeg

Sretna je okolnost za Bilića što je uspio ovog ljeta zadržati najboljeg igrača Dimitrija Payeta. Pogotovo nakon što je procurila vijste da je Francuz želio prelazak u redove Real Madrida ili PSG-a ovog ljeta. Squwka piše da je tražio od kluba da saslušaju ponude za njega poslije impresivnomg nastupa na Europskom prvenstvu te da su ga Real Madrid i PSG navodno željeli dovesti ovog ljeta.

Suvlasnici kluba David Sullinan i David Gold odlučno su odbili mogučćnost prodaje najboljeg igrača uoči prelaska na novi stadion. Čekićari ga žele zadržati pod svaku cijenu i unatoč strahu da da bi igrač možda poželio otići ako Bilićeva momčad nastavi nizati loše rezultate.


Za sada ne moraju srahovati da će doći ponuda iz Madrida jer je španjolski velikan dobio zabranu trgovanja igračima u sljedeća sva prijelazna roka. Međutim, piše Squawka, još se ne zna je li PSG zadržao interes za Francuza i hoće li krenuti opet po njega.

U West Hamu su, inače, predvidjeli da bi im ljetni prijelazni rok mogao stvarati probleme pa su igrača u veljači vezali novim petogodišnjim ugovorom i tjednom plaćom od 125 tisuća funti.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr