BILIĆ IMA RAZLOGA ZA OSMIJEH: / Hrvatski trener dovodi englesku legendu?

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Engleski mediji već su nekoliko puta najavljivali da kapetan Chelseaja John Terry (35) igra posljendu sezonu u klubu.

18.2.2016.
17:59
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Nakon toga krenule su glasine gdje će nastaviti karijeru, a prema najnovijoj mogao bi se vratiti u klub iz djetinjstva - West Ham. Terry je, kao što je poznato u tom klubu proveo četiri godine (1991,-1995.) trenirajući u mlađim kategorijama.

Prema pisanju Brentwood Gazette, klub na čijoj klupi sjedi SlavenBilić, razmišlja o njegovom dovođenju jer sljedeće godine sele na novi stadion i imaju visoke ambicije. Terry bi došao bez odštete jer mu krajem sezone istječe ugovor, a novi mu još uvijek nije ponuđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojačanja

Suvlasnik West Hama David Sullivan najavio je da namjerava nadolazećeg ljeta pojačati momčad velikim imenom. Prioritet je vrhunski napadač, a sada razmišljaju i o Terryju jer bi im donio iskustvo pogotovo jer očekuju da će dogodine igrati u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane Mirror naglašava da bivši engleski reprezentativac ne namjerava igrati u nekom drugom premierligaškom klubu jer ne želi igrati protiv Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To bi bio dobar potez i za klub i za Johna. Bio je član njihove nogometne akademije", prokomentirao je bivši trener West Hama Harry Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Terry u Americi? Tamo ga ne bi razumjeli. On je središnji branič. Oni vole igrači koji mogu driblati i riješiti se pet igrača", dodao je.

Terry je, inače, za Chelsea debitirao 1998. godine protiv Aston Ville. U 705 utkamica za klub zabio je 66 golova. Osvojio je 16 trofeja među kojima su četiri naslova engleskih prvaka i Liga prvaka (2012).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo