BEZ POLUFINALA I NAPADAČA / Chicharito se ozlijedio u porazu Bayera

Image
9.2.2016.
22:51
VOYO logo

Nakon što je prvi mjesto u polufinalu izborio Werder pobjedom 3-1 na gostovanju Leverkusenu, to je isto uspjelo i dortmundskoj Borussiji koja je s 3-1 nadigrala Stuttgart u Mercedes-Benz Areni, gdje su gledatatelji tri pogotka vidjeli u prvom, a jedan u drugom poluvremenu.

Aubameyang prvo Dortmunda

Marco Reus je goste doveo u vodstvo već u 5. minuti. U 21. minuti Stuttgartu je izjednačenje donio Rupp, a samo deset minuta poslije Reus je asistirao za pogodak gabonskog napadača Pierre-Emericka Aubameyanga, najboljeg strijelca Bundeslige. Pobjedu Borussije je u 89. minuti potvrdio je u kontranapadu Mkhitaryan na asistenciju Aubameyanga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayer je do trijumfa u Leverkusenu došao preokretom nakon što je Bayer poveo u 22. minuti pogotkom Meksikanca Javiera Hernandeza Chicharita iz kaznenog udarca. U 31. minuti izjednačio je Argentinac Santiago Garcia, a 11 minuta poslije Peruanac Claudio Pizzaro bio je precizan s 11 metara. Kazneni udarac skrivio je Wendel koji je zbog toga i isključen. Konačnih 3-1 u 82. minuti postavio je Austrijanac Florian Grillitsch. Osim poraza, navijači Bayera zabrinuti su zbog ozljede Chicharita, koji je zamijenjen u 57. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometaši Tin Jedvaj i Darijo Krešić su cijeli meč odgledali s klupe za pričuvne igrače.

Bochum dočekuje Bayern u srijedu

U srijedu su na rasporedu preostala dva četvrtfinalna dvoboja. Osma momčad Druge lige Heidenheim dočekuje berlinsku Herthu (19 sati), a šestoplasirani drugoligaš Bochum domaćin je Bayernu (20.30 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo