ĆORIĆEV PRVIJENAC NA POLJUDU: / 'Vjerujem da mi ovo nije zadnji gol tamo'

Image

Nogometaši Dinama ostvarili su odličan rezultat u prvoj utakmici polufinala Kupa. Na Poljudu su slavili protiv Hajduka s 2:0, a strijelci su bili Soudani i Ante Ćorić.

16.3.2016.
21:26
VOYO logo

"Naravno da smo svi jako sretni zbog utakmice i velike pobjede. Odigrali smo pravu utakmicu, dominirali, pokazali da smo bolji i pobjedom napravili korak prema finalu. Naravno, ništa nije gotovo i moramo pobjedu potvrditi u Zagrebu, ali ovo je sjajna najava za nedjelju i prvenstveni ogled. Moj gol? Ovo mi je prvi na Poljudu i naravno da sam jako sretan, a vjerujem da mi nije niti zadnji", prokomentirao je Ćorić. Da su u Dinamu sretni pobjedom potvrdio je i kapetan DomagojAntolić.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Polufinale Kupa između Hajduka i Dinama

Image

Polufinale Kupa između Hajduka i Dinama

"Jako smo sretni pobjedom, a posebno načinom na koji smo došli do nje. Dominirali smo, nizali prilike i potvrdili da smo bolja momčad. Nije gotovo, još nismo u finalu, ali 2:0 u gostima je sigurno velika prednost. Velim, posebno zbog načina kako smo došli do ove prednosti. Želio bih u ime ekipe ovu pobjedu posvetiti Bad Blue Boysima koji sutra slave 30. rođendan. Mislim da smo im poklonili najljepši dar", poručio je Antolić.

Što kažu u Hajduku?

S druge strane vratar Hajduka LovreKalinić, koji je jedini zaslužan što njegova momčad nije primila više golova, kaže kako nije ugodno izgubiti na svom terenu bez obzira na protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U utakmicu smo loše ušli i podbacili smo. Imali su puno prilika, a mi smo im ostavljali puno prostora što su iskoristili. U nastavku smo se pokušali vratiti, ali nismo bili konkretni. Međutim, možemo izvući nešto pozitivno iz drugog poluvremena", smatra Kalinć. Progovorio je potom o šansama za prolazak dalje.

"U Maksimir idemo odigrati maksimalno i dat ćemo sve od sebe i pokušati nešto napraviti", rekao je Kalinić. Uzvrat se igra 6. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo