BARUNICA NAHVALILA BILIĆA: / 'West Hamov način se definitivno vratio'

Image
Foto: AFP
8.3.2016.
15:27
AFP
VOYO logo

"Ponosna sam što sam jedna od tri žene na izvršnim pozicijama u prve dvije engleske lige. Još sam ponosnija brojem žena koje su držale vodeće pozicije u West Hamu. Uvijek sam bila predana tome da žene dobiju priliku u nogometu, biznisu u kojem tradicionano dominiraju miuškarci", poručila je barunica Brady u svom pismu te se osvrnula na klupske uspjehe ove sezone te na preseljenje na novi stadion.

Rasprodane sezonske ulaznice

"Već smo prodali sve sezonske ulaznice za utakmice na novom stadionu sljedeće sezone. Radimo sve kako bi povećali kapacitet na 60 tisuća. Prije nego što napustimo Boleyn Ground očekuje nas pet domaćih utakmica, a kako je rekao SlavenBilić bit će kao da se radi o pet utakmica finala kupa", napisala je Brady.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahtjevi za ulaznicama su ogromni. Nisam time iznenađena jer su imenovanje Slavena Bilića za trenera i igrači koje su on i uprava doveli, dali su novu snagu klubu - West Hamov način se definitivno vratio. Igramo fantastičan nogomet, pobjeđujemo i naši najbolji nogometaši nagrađeni su novim ugovorima - zasigurno nismo više klub koji prodaje igrače", poručila je barunica, koja je već 23 godine u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći izazov Slavena Bilića je kako izboriti polufinale FA kupa. U nedjelju, naime, gostuju na Old Traffordu gdje ih dočekuje Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo