ZVIJEZDA VATRENIH OTKRILA: / 'Kakav Turan, ne brinem, Barça mi već nudi novi ugovor'

Image

Ivan Rakitić uživa u Barceloni, najboljoj španjolskoj momčadi, koja je prošle godine osvojila i Ligu prvaka. Prelazak iz Seville pokazao se punim pogotkom za Raketu kojij je ustalio u prvih 11.

10.1.2016.
15:30
VOYO logo

"Ne brinem se za mjesto u prvih 11. U ovih sam godinu i pol dana pokazao što mogu. Dokazao sam svima u klubu koliko sam bitan za ovu momčad", rekao je Rakitić u razgovoru za 24 sata.

Skupina na Euru je najteža moguća

Turska predvođena Turanom, bit će prvi suparnik Hrvatske na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skupina sa Španjolskom, Češkom i Turskom je najteža moguća. Već sam pričao s Turanom i španjolskim reprezentativcima o utakmicama koje nas čekaju. Past će i neka oklada, budite sigurni", kazao je Rakitić otkrivši da mu je žao odlaska starog izbornika Nike Kovača.

"Nije bilo govora o bojkotu izbornika. Sami smo si zakomplicirali situaciju. Žao mi je što je s Kovačem tako završilo. I on ima dio zasluga za plasman na Euro. Bio je strašno predan svom poslu, jako ga poštujem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počeli smo pregovarati o novom ugovoru"

Rakitić ima ugovor s Barcelonom do ljeta 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već smo polako počeli pregovarati o novom ugovoru. Moglo bi i tu uskoro biti nekih novosti", otkrio je Ivan dodajući da Barcelona i u novoj godini ima iste ambicije.

"Znam da će biti jako teško ponoviti 2015., ali potrudit ću se da 2016. godina bude barem približno dobra. Nitko nije obranio naslov u Ligi prvaka. To je za Barcelonu novi izazov."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kovačić igra jako dobro"

Rakitić je prokomentirao i igre hrvatskog dvojca u madridskom Realu, Luke Modrića i Matea Kovačića.

"S obojicom se ponekad čujem. Žao mi je što je Mateo protiv Valencije dobio crveni karton, igra jako dobro od dolaska u Španjolsku. Njemu i Luki doista želim sve najbolje. Neka uvijek budu dobri, ali neka uvijek budu iza nas", poželio je Rakitić koji je nakon utakmice s Granadom razmijenio dres s hrvatskim vratarom Ivanom Kelavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo