BACIO ŠTIMCA U OČAJ: / Počinje borba za igračem koji je senzacionalno srušio Hrvatsku na Maksimiru

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
26.5.2016.
22:32
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Belgijac Romelu Lukaku dao je do znanja da ovog ljeta namjerava napustiti Everton, klub u kojem je proveo posljednje tri sezone i kojem je napokon počeo ispunjavati svoje potencijal postavši jedan od najubojitijih napadača u Preemir ligi.

U upravo završenoj sezoni zabio je 25 golova u 46 utakmice u svim natjecanjiae i to ga je stavilo pod povećalo velikana. Manchester United, Bayern i Milan samio su neki koji bi ga željeli vidjeti u svom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smijenio Štimca

"Nalazim se u trenutku kada moram donijeti ispravnu odluku o nastavku karijere. U Everton dolaze novi investitori, a iz poštovanja ću saslušati što mi imaju za reći. Međutim, ja imam i neke svoje ideje. Želim osvajati trofeje. Imam dobru sezonu iza sebe, ali je sada vrijeme da ispišem nove stranice u svom životopisu. Zbog toga igram nogomet", izjavio je Lukaku za Daily Star navodeći da je želju za osvajanjem trofeja stekao dok je bio u Chelseaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belgijski napadač je, inače, nakon 11. godina i i SP-a 2002. osigurao svojoj reprezentaciji sudjelovanje na nekom velikom natjecanju, kada su u listopadu 2013. na Maksimiru s 2:1 srušili Hrvatsku njegovim golovima. Također, tada je najavio smjenu Igora Štimca s izborničke pozicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo