DOMAĆINI DVAPUT VODILI: / Duje Čop načeo mrežu moćnog Reala, Isco zabio za pobjedu u 90. minuti

Image

U 31. kolu Primere Sporting je u Gijon je silno namučio vodeći Real koji je do pobjede došao nakon što je dva puta gubio, a onda je Isco zabio svoju drugi gol u 90. minuti za konačnih 3:2.

15.4.2017.
17:01
VOYO logo

Domaćini, koji se bore za ostanak u ligi, nisu bili tako gostoljubivi prema favoriziranom suparniku. Hrvatski reprezentativac Duje Čop zatresao je Casillinu mrežu već u 14. minuti.

Sjajna reakcija Čopa

Sjajno je Čop iskoristio asistenciju Vesge, iz prvog dodira uputio udarac prema suparničkim vratima, bila je to odlična reakcija napadača Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Reala, Luka Modrić je na klupi, dok se u prvih 11 našao Mateo Kovačić i odigrao 89 minuta, kad ga je zamijenio Casemiro. U sastavu Reala nije bilo Cristiana Ronalda i Garetha Balea, a uz Modrića je na klupi ostao i Toni Kroos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri minute kasnije, uzvratio je silno raspoloženi Isco prekrasnim pogotkom nakon što je ispremiješao "pola" Sportingove obrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sporting poveo 2:1

Domaćini su poveli početkom 2. poluvremena, lopta koju je glavom šutirao Mikel Vesga, prevarila je vratara Kikea Casillu u 50. minuti. No, Real se uspio ponovno brzo vratiti, u 59. minuti zabio je Alvaro Morata, u skoku je nadvisio suparnika i zastresao Sportingovu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isco zabio za 3:2

Isco je odigrao briljantnu utakmicu, a za sve je nagrada stigla u 90. minuti kad je taj igrač zabio za 3:2 i donio tri vrlo važna boda Realu koji sad ima šest bodova više od drugoplasirane Barcelone koja večeras kod kuće dočekuje Real Sociedad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo