BABIĆU SE LOŠE PIŠE! Šef Saveza poslao jasnu poruku izborniku: / 'Nisam zadovoljan viđenim'

Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac izrazio je nezadovoljstvo rezultatom reprezentacije na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

8.9.2016.
9:54
AFP, ATTILA KISBENEDEK
VOYO logo

"Ja sam to otvoreno rekao da ne mogu biti zadovoljan sa postignutim rezultatima, ali ne samo s rezultatom, već sa svime viđenim, s dojmom", kazao je Grahovac za Novu TV.

Uskoro bi vodstvo Saveza trebalo odlučiti hoće li opet ukazati povjerenje stručnom stožeru predvođenom izbornikom Željkom Babićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam pristalica donošenja odluka vruće glave, ajmo sjesti pa vidjeti što se može napraviti. Ali opet podvlačim da jedini interes svima mora biti hrvatska reprezentacija i Hrvatski rukometni savez", rekao je predsjednik Saveza te se osvrnuo na Ivana Balića, glavnog koordinatora rukometnih reprezentacija. On se, naime, nije pojavio u Riju.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Tomislav Grahovac

"On ima svoj ugled u svijetu rukometa i on jednostavno mora svoj imidž i sve svoje kvalitete podrediti interesu rukometnog saveza. Jedino to u tom slučaju može biti dobro. On kao koordinator može puno više angažmana uložiti i mora se puno više izložiti i nekakvim konfrontacijama, rješavati sve potencijalne sukobe gdje god oni bili i prema kome god oni bili", poručio je Grahovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je u Riju ispala u četvrtfinalu od Poljske. U siječnu je na rasporedu Svjetsko prvenstvo, a Hrvatska je za dvije godine domaćin Europskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo