ATLETICO NA VRHU: / Novom pobjedom odgovorili Realu i Barceloni

Image

Atletico Madrid nakon nedjeljne utakmice sa Celtom vodeća je momčad španjolskog prvenstva.

10.1.2016.
22:46
VOYO logo

Nogometaši DiegaSimeonea pobijedili su na gostovanju u Vigu 0:2, a golove su zabili AntoineGriezmann (49) i JesusGamez (80).

Atletico s ovom pobjedom ima dva boda više od Barcelone (42), koja ima utakmicu manje, i četiri od Real Madrida. Celta je porazom ostala peta s 31 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo primaju

Atletico je ove sezone u 19 prvenstvenih utakmica primila samo osam golova kao u sezoni 1995/96 kada su bili prvaci. Zanimljiv je podatak i da je Griezmann dao 32 gola u 56 prvenstvenih nastupa za Atletico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/Zzz9

Halilovićev trk

Šestom uzastopnom pobjedom nogometaši Villarreala (4. na tablici) zadržali su priključak s vodećim trojcem. Na svom su terenu svladali Sporting Gijon s 2-0 pogocima Bakambua (26, 51). AlenHalilović je odigrao cijelu utakmicu u dresu Sportinga koji se sa samo 15 bodova nalazi u zoni ispadanja na 18. mjestu, nakon četvrtog uzastopnog poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malaga je na gostovanju kod Las Palmasa izvukla bod odigravši 1-1. Domaći su poveli u 51. minuti pogotkom Tanausua, a u 72. minuti izjednačio je Roque Santa Cruz na asistenciju DujeČopa. Bivši nogometaš Dinama počeo je utakmicu i igrao do 87. minute. Malaga je s 24 boda na 10. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo