ARENA ĆE BITI PUNA, A ZAGREBAŠI PORUČUJU: / 'Pred 16 tisuća navijača nemamo se pravo bojati'

Image

Zagrebačka Arena u srijedu (18.45 sati) bit će puna, očekuje se da će više od 15 tisuća ljudi gledati utakmicu rukometaša PPD Zagreba i moćnog PSG-a u 11. kolu Lige prvaka.

8.2.2016.
16:49
VOYO logo

Gledatelji će, osim reprezentativaca iz Zagreba, poput Ivana Stevanovića, Zlatka Horvata i Luke Šebetića, moći vidjeti još neke od najboljih europskih rukometaša. U Areni će zaigrati rukometni "all-star": Karabatić, Hansen, Narcisse, Abalo, Omeyer i dakako, Igor Vori.

'Šansa je u nama'

"Pred nama je izuzetno teška utakmica protiv ekipe koja spada u dva ili tri glavna favorita za osvajanje Lige prvaka. Suvišno je govoriti odakle prijeti najveća opasnost uz ovakve igrače. Naša je šansa u nama samima. Pred gotovo 16 tisuća navijača, nemamo se pravo nikoga bojati", kazao je trener Zagreba Veselin Vujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je on vodio slovensku reprezentaciju, a dio ekipe bio na Euru, ostatak Zagrebove momčadi pripremao se u Ivanić Gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko su spremni Mandalinić i Valčić?

"Kod nas postoji nekoliko nepoznanica, a to je u prvom redu spremnost Stipe Mandalinića i Josipa Valčića iza kojih su duge i teške ozljede, odnosno hrvatskih reprezentativaca i Makedonca Velka Markoskog koji su nam se zadnji priključili zbog Europskog prvenstva u Poljskoj. Ukratko, mi utakmicu možemo dobiti samo ako izađemo na teren da ju dobijemo. Ako uđemo u utakmicu s mišlju da trebamo odigrati fino i pružiti dostojan otpor onda nam se ne piše dobro. Od prve minute moramo nastupiti drsko i bezobrazno, ući čvrsto u svaki duel s njima i pokazati im da se u Zagreb ne dolazi na izlet", poručio je trener Vujović.

Prvi vratar Zagreba Filip Ivić otpao je s Babićevog popisa za Euro. Imao je manjih problema s leđima koji su sada prošlost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivić obećao: Nećemo razočarati

"Prvo želim čestitati svojim suigračima koji su se iz Poljske vratili s brončanom medaljom. Proveo sam s njima veći dio pripremama i zato znam iz prve ruke koliko su se odricali, koliko su sanjali da naprave veliki rezultat i na kraju su apsolutno zasluženo i došli kući kao pobjednici", kazao je Ivić kojemu posljednjih dana učestalo zvoni mobitel.

"Da svaki igrač ima još sto ulaznica, lakoćom bismo ih podijelili. Drago mi je što će dvorana biti puna, nadam se da ćemo odigrati na vrhunskoj razini te da nitko neće požaliti što je došao na utakmicu. Bit ćemo borbeni, nećemo nikoga razočarati", kazao je Ivić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo