AO: / Bosanci ometali Đokovića, Srbima vikali „Ćutite, četnici“ i - svirali harmoniku (VIDEO)

Nije tenis za svakoga

16.1.2014.
13:41
VOYO logo

Posle sjajnog provoda koji su imali prateći svog ljubimca, Damira Džumhura koji se domogao trećeg kola Australijan opena, navijači iz Bosne i Hercegovine rešili su da posete i meč Novaka Đokovića sa Argentincem Leonardom Majerom, a tom prilikom su pokazali i mračniju stranu svog ponašanja.

I dok su tokom Džumhurovog meča sa Hrvatom Ivanom Dodigom pevali sevdalinke, i to uz pratnju harmonike, baš sa tribine, na Rod Lejver areni ponašali su se drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/7P3UuIOHxzM

Kako prenosi hrvatski sajt Index.hr, osim što su navijači za argentinskog tenisera, Novaku su dobacivali da "nema pojma" i da "samo nastavi da greši".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpkim navijačima na Rod Lejver areni poručili su - "ćutite četnici", ali većih incidenata ni pre ni potom nije bilo, a Novak je i pored tih događaja prilično ubedljivo savladao Argentinca.

Sa druge strane, Ivanu Dodigu, koji je zbog povrede predao meč Džumhuru, ova grupa bosanskih navijača uopšte nije bila simpatična.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nije bila teniska atmosfera. Ti ljudi su došli na pogrešno mesto. Trebali su da odu na fudbal, jer verovatno ništa ne znaju o tenisu", prenosi Index.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo