[ANKETA] SCHOLES, GERRARD ILI LAMPARD: / Za zvijezdu Real Madrida nema dileme, tko je vama najbolji?

Image
Foto: AFP

Za njemačkog reprezentativca i zvijezdu Real Madrida nema dileme.

12.12.2017.
12:39
AFP
VOYO logo

Engleska nogometna javnost godinama vodi raspravu o tome tko je bolji Paul Scholes, Steven Gerrard ili Frank Lampard. Tri briljantna veznjaka ikone su Manchester Uniteda, Liverpoola i Chelseaja, a zbog načina igre često ih se uspoređuje. Očekivano teško je donijeti sud o tome tko je od njih najbolji, ali u svakom slučaju riječ je o trojici najboljih engleskih veznjaka koji su nastupali u Premier ligi.

Scholesa je krasila nevjerojatna tehnika, imao je oko za gol, te je oduševljavao svojim dugačkim i preciznim dodavanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lampard je s druge strane najbolji Chelseajev strijelac u povijesti s 222 pogotka te je i najuspješniji veznjak u Premeir ligi sa 177 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez naslova prvaka

Što se tiče Gerrarda, najviše se ističu njegove liderske sposobnosti, a smatra se i da je bio superiorniji u igri bez lopte od gornje dvojice. No, problem je kod njega što nikada nije osvojio naslov prvaka pa mu se to predbacuje kad ga se uspoređuje s bivšim reprezentativnim suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ova debata zasigurno nikada neće polučiti konačan odgovor, za njemačkog reprezentativca i zvijezdu Real Madrida nema dileme. Odgovarajući na pitanja fanova putem Tvittera poručio je da je za njega legenda Manchester Uniteda na prvom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo