AMERIČKA SKIJAŠICA BRUTALNO SPUSTILA TRUMPU: / 'Nema šanse da dođem u Bijelu kuću...'

Image

Vonn će u Koreji imati priliku osvojiti drugo olimpijsko zlato, a ove sezone isto tako ima priliku srušiti rekord Ingemara Stenmarka.

7.12.2017.
13:02
VOYO logo

Američka skijašica Lindsey Vonn posljednja je u nizu tamošnjih sportaša koji su uputili kritiku na račun aktualnog predsjednika Donalda Trumpa.

Vonn će, naime, u veljači nastupiti na Olimpijskim igrama u Pjongčangu, a povodom toga dala je intervju za CNN u kojem je otkrila što za nju znači biti dio američke skijaške reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da ću tamo predstavljati američki narod, a ne predsjednika", ispalila je skijašica.

Veliku prašinu ove godine podigli su slavni NBA košarkaši i zvijezde NFL-a kada su odbili doći u Bijelu kuću. Svijet su također obišli prizori sportaša dok kleče za vrijeme izvođenja nacionalne himne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kritike vladi

Stoga je Vonn upitana hoće li se ona pojaviti u Bijeloj kući ako osvoji zlato u Južnoj Koreji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apsolutni ne. Nema šanse. No, prvo moram pobijediti kako bih uopće dobila pozivnicu. U stvari mislim da su svi članovi reprezentacije pozvani tako da neću ići", poručila je Vonn i nastavila.

"Olimpijske igre shvaćam vrlo ozbiljno, ono što one znače i predstavljaju kao i hod pod zastavom na ceremoniji otvaranja. Želim predstavljati našu zemlju najbolje što mogu. Mislim da nema puno ljudi u našoj vladi koji to isto žele", poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vonn će u Koreji imati priliku osvojiti drugo olimpijsko zlato, a ove sezone isto tako ima priliku srušiti rekord Ingemara Stenmarka po broju pobjeda u skijaškom kupu. Legendarni Šveđanin karijeru je završio na brojci od 86 pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo