AMBICIOZNI BILIĆ: / U West Ham stiže zvijezda Manchester Uniteda?

Image
Foto: Ivana Ivanović / PIXSELL

Vrlo je ambiciozno bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić krenuo u novu avanturu u svojoj trenerskoj karijeri.

14.7.2015.
10:37
Ivana Ivanović / PIXSELL
VOYO logo

Podsjetimo, Čekićari su od zvučnijih pojačanja u svoje redove doveli krilnog napadača Marseillea Dimitrija Payeta, stopera Juventusa Angela Ogbonnu i veznjaka Sampdorije Pedra Obianga, a sada su u potrazi i za napadačem. Prema pisanju Daily Maila, u West Hamu razmatraju mogućnost dovođenja meksičkog reprezentativca Javiera Hernandeza iz Manchester Uniteda.

Jeftiniji od Austina

Popularni Chicharito je prošlu sezonu proveo na posudbi u Real Madridu, ali Kraljevski klub nije odlučio aktivirati otkupnu klauzulu. Vratio se tako 27-godišnji napadač na Old Trafford, ali čini se da menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal ne računa ozbiljno na njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je jedan od klubova koji će nastojati iskoristiti takvu situaciju, kao i činjenicu da Chicharitu ugovor istječe sljedeće ljeto, pa bi i odšteta trebala biti manja. U svakom slučaju manja od one za Charlieja Austina na kojeg je Bilić također navodno bacio oko, ali QPR za njega traži 15 milijuna funti.

Ne prođe li nijedna od ovih opcija, Bilić i West Ham bi se, prema navodima Daily Maila, mogli okrenuti 24-godišnjem napadaču Rome Mattiji Destru koji je drugu polovicu prošle sezone proveo na posudbi u Milanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike