ALLEGRI PROVOCIRA UOČI DERBIJA: / 'Napolijevi navijači trebali bi biti zahvalni Higuainu'

Image

Još su svježe slike razočaranih i bijesnih navijača Napolija kako pale dres dotadašnjeg omiljenog igrača Gonzala Higuaina.

28.10.2016.
16:05
VOYO logo

Najbolij strijelac Serie A ljetos je za 90 milijuna eura prešao u Juventus, a sada će u njihovom dresu po prvi put zaigrati protiv bivšeg kluba.

Stoga je jasno da je u središtu pozornosti talijanskih medija. Trener Juventusa Massimiliano Allegri smatra kako bi navijači trebali biti zahvalni Argentincu, a ne osjećati mržnju prema njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pipita posljednje četiri utakmice nije postigao gol, ali je najavio kako želi Napoliju zabiti barem dva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gonzalo je za Juventus postigao već sedam pogodaka. Smiren sam iako nije zabio posljednjih nekoliko utakmica. Sretan sam sa svime što radi. Moramo mu pomoći i kad ne zabija svake nedjelje. Najvažnije je na kraju sezone osvajanje prvenstva, Lige prvaka i Kupa", kazao je Talijan. Poslije toga prokomentirao je Higuinov prelazak iz Napolija u Juventus.

"To je bio njegov izbor. Svi smo mi profesionalci. Sve u jednom trenutku počinje i završava. Njihovi navijači trebali bi biti zahvalni na svemu što je napravio za klub. Još je uvijek jako vezan za Napulj", dodao je Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenuo je kako nedjeljni susret nije odlučujući.

"Prije godinu dana na današnji dan izgubili smo od Sassuola i bili smo 12 na tablici. Nakon godinu dana stvari su drugačije. Prvenstva se uvijek odlučuju u ožujku", poručio je Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo