ALLEGRI PROGOVORIO O BUDUĆNOSTI HRVATA: / 'Mario definitivno ostaje, a za Pjacu ćemo vidjeti'

Image
Image

Okupljene je zanimalo postoji li mogućnost da Pjaca u siječnju ode na posudbu.

29.12.2017.
14:11
VOYO logo

Nogometaši Juventusa u subotu navečer gostuju kod Verone. Uoči susreta novinarima se obratio trener Massimiliano Allegri. Uputio je tim povodom nekoliko riječi i o hrvatskom dvojcu Marku Pjaci i Mariju Mandžukiću, točnije o njihovoj budućnosti u klubu. Okupljene je zanimalo postoji li mogućnost da Pjaca u siječnju ode na posudbu kako bi dobio minutažu nakon oporavka od ozljede koljena.

Mandžukić u Kini?

"Razgovarat ćemo s njim i vidjeti kako stoje stvari jer nije igrao devet mjeseci i potrebna mu je minutaža. Tako da ćemo nakon razgovora odlučiti što je najbolje za njega i Juventus. On nam je važan igrač", poručio je Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je Talijan i što bi rekao Mariju Mandžukiću kada bi ga on zamolio za savjet vezan za eventualni odlazak iz kluba, odnosno treba li ostati u Europi ili nastaviti karijeru negdje drugdje. Pitanje je došlo nakon glasina da je Vatreni dobio unosnu ponudu iz Kine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mario definitivno ne bi mene pitao za savjet i to iz jednog jednostavnog razloga. On je toliko kompetitivan tako da bi mu u ovom trenutku bilo teško prihvatiti da ode u ligu koja nije toliko konkurentna. Mario će ostati u Juventusu", završio je Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo