ALENE, OPROSTI: / Evo što je Ante Čačić govorio o otpisanom Haliloviću

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Najveće iznenađenje od igrača koje hrvatski izbornik Ante Čačić nije uvrstio na popis 23 igrača za EURO, zasigurno je nepozivanje Alena Halilovića.

31.5.2016.
22:09
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Od igrača koji su bili upitni za Francusku, Čačić se odlučio za Marka Roga, Duju Čopa i Antu Ćorića, a izostavio je Duju Ćaleta-Cara, Domagoja Antolića i Halilovića.

Burne reakcije

Na izostavljanje veznjaka kojeg je prije dvije godine kupila Barcelona, a iza sebe ima dobru sezonu u Sportingu iz Gijona, a sad ga kupuje Valencia, burno je reagirao hrvatski navijački put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije isto igrati u Gijonu ili Dinamu", poručili su izborniku koji je na popisu uvrstio najmlađeg, 18-godišnjeg Antu Ćorića.

Image
NAVIJAČI BIJESNI ZBOG ČAČIĆEVE ODLUKE: /

'E pa nije isto igrati u Dinamu ili u Gijonu. Bravo, svaka čast'

Image
NAVIJAČI BIJESNI ZBOG ČAČIĆEVE ODLUKE: /

'E pa nije isto igrati u Dinamu ili u Gijonu. Bravo, svaka čast'

Zanimljivo, kad je objavljivao širi popis igrača, Čačić se biranim riječima govorio o Haliloviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hrvatski nogomet jako puno očekuje od njega'

"On spada u kategoriju igrača od kojih hrvatski nogomet jako puno očekuje, skrenuo je pozornost na sebe, završio je u Barceloni i imao zavidnu minutažu u Sportingu. Kao takav sigurno zavrjeđuje da se nalazi na popisu."

Sad je Čačić izjavio kako je Haliloviću "bolje da se odmori".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bolje je da se odmori'

"Ispred mladog ofenzivca Halilovića je sjajna karijera i smatram da je bolje da se odmori i pripremi za nove izazove", večeras je pojasnio hrvatski izbornik.

U blijedoj predstavi protiv Moldavije i mršavih 1:0 u prijateljskoj utakmici, Halilović je bio jedan od zapaženijih u Koprivnici. No, to mu nije pomoglo da izbori dres za EURO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Halilović treba Čačiću, idealan je za džokera'

Čačić nije poslušao savjet Nikole Jurčevića, prvog asistenta bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića u reprezentaciji i West Hamu.

"Alen Halilović treba Čačiću. On ima drskost, iskustvo iz španjolske lige, može biti nepredvidljiv za bilo kojeg protivnika, idealan je za džokera. Ponekad djeluje egoistično, ali posjeduje kvalitetu kad treba okretati utakmicu. Ako je u prvom planu Pjaca, logična alternativa na desnoj strani je Halilović, kazao je Jurčević za Sportske novosti nakon utakmice s Moldavcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Jurčevićem su se složili i čitatelji Net.hr-a koji su u anketi koga bi Čačić od šestorice igrača trebao voditi na Euro, Halilovića stavili uvjerljivo na prvo mjesto.

Čačić je svoju odluku donio, iskreno se nadamo, prema vlastitoj savjesti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo