'ADRIAN, PROBUDI SE': / Bivši nogometaš otkrio urnebesnu 'noćnu moru' Ibre

Image
Foto: AFP

Bivši Juventusov napadač Adrian Mutu za rumunjske je medije otkrio zanimljivu priču iz dana kada je u 'Staroj dami' igrao sa Zlatanom Ibrahimovićem.

28.7.2015.
17:42
AFP
VOYO logo

Mutu i Ibrahimović zajedno su za Juventus igrali od 2004. do 2006. godine, a na gostovanjima su zajedno čak i dijelili sobu. I Zlatan i Mutu spadaju u red problematičnih igrača, pa su se možda i zbog toga tako dobro slagali. Njihovo prijateljstvo bilo je veće od pripadnosti dresu Stare dame, puno su međusobno pričali i jedan drugome se povjeravali.

"Zlatan me jedne noći probudio sav izbezumljen. 'Adrian, probudi se. Imao sam noćnu moru, sanjao sam da je Ronaldo bolji od mene' pričao mi je uplašeni Zlatan. Tada sam mu rekao: 'Ne, Zlatane, ne. Ti si najbolji na svijetu, smiri se", prepričao je smiješno svjedočanstvo o Ibri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

No, Mutu mu nije lagao. Ibrahimović za njega i jest najbolji na svijetu.

"Uvijek je dodatno radio na sebi, upoznao sam tek par igrača koji su tako strastveni kao on", kazao je Mutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi s drogom

Inače, Mutu je tijekom svoje karijere imao i problema s drogom. Naime, u rujnu 2004. otkriveno je da je konzumirao drogu (kokain) i zbog toga je njegov ugovor s Chelseaom raskinut. Engleski nogometni savez odlučio ga je kazniti novčanim iznosom u vrijednosti od 20.000 €.

Ubrzo je stigla kazna FIFA-e, koja je odredila da zbog povrede prava ugovora treba Chelseaju isplatiti 12 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo