Super seksi frizure za dugu kosu

Ako ste u potrazi za promjenama, potražite ideju među ovim prijedlozima trendi i seksi frizura za dugu kosu, uz pomoć kojih ćete dobiti i dozu glamura.

Ne morate se nužno prepustiti u ruke profesionalaca kako biste se poigrale pramenova vaše duge kose. Možete koristiti peglu za ravnanje kose, viklere ili uvijače za glamurozne i volumizirane lokne. Potražite inspiraciju među ovim frizurama koje će vašoj kosi dati novi, glamurozni izgled …

Ravne šiške

Iskombinirajte ravno rezane šiške ako se želite istaknuti u gomili i dobiti elegantan i sofisticiran izgled. Poigrajte se ovim mogućnostima i stvorite dojam savršeno proporcionalnog lica. Ovisno o debljini i dužini, tupi rub može stvoriti sjajan vizualni dojam. S onima ispod obrva dobit ćete efekt misterioznosti, a onima iznad mladalačku, razigranu pojavu.

Blago valovite kovrče

Seksi frizura blago valovitih i raskošnih kovrča, koje djeluju pomalo nemarno razbacane, možete postići tako da sredstvo za učvršćivanje nanesete na dio kose od korijena prema dolje, ali ga izostavite sa samih vrhova kako biste izbjegli ‘metlasti’ izgled. Pomozite si i sredstvom za kovrčanje kose. Potom se upustite u eksperimentiranje s četkama, uvijačima ili difuzerom s fena, ovisno o tome što najbolje odgovara teksturi vaše kose.

Glamurozne kovrče

Ovakvim ćete kovrčama definitivno postići izgled fatalne zavodnice. Isprobajte retro ili moderniju verziju ove frizure. Koristite keramički ili električni uvijač kako biste dobili volumizirani, živahni dojam. Na kosu prije ‘obrade’ nanesite manju količinu pjene za učvršćivanje.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr