Plastician stiže u Rijeku

Riječani pripremite se, dolazi Plastician, i to 13. listopada u Stereo Dvoranu. Vrata se otvaraju u 23 sata. Ovo je jedinstvena prilika za uživanje u setu od dva i pol sata vrhunske glazbe prošlog desetljeća koju će puštati jedan od najznačajnijih artista u UK bass glazbi.

Plastician je glazbenik o kojem ne moramo puno govoriti. Jedinstven je zbog toga što je jedan od ključnih igrača i pionira u grimeu i dubstepu, koji su dva najdinamičnija glazbena pokreta zadnjeg desetljeća u Velikoj Britaniji. Zaista ne znamo tko bi bio bolji izbor da vas povede na putovanje desetogodišnje evolucije zvuka.

‘The Decadance’ turneja prikazat će Plasticiana u monumentalnom zadatku spajanja 10 godina glazbe u ekskluzivanom setu od dva i pol sata. Počevši od korijena – mračnog 2 stepa, prelazeći u rani grime i dubstep, daje počast nekim od najboljih glazbenih trenutaka koje je UK glazba doživjela, sve do današnjih hitova. Očekujte sve klasike, sve zaboravljene dragulje i sve ekskluzivne verzije na kojima je Plastician izgradio svoj ugled.

ULAZNICE:

35 kn u pretprodaji
50 kn na dan
Pretprodaja od: 22.08. – Dallas Music Shop, Rijeka

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr