Bajaga & Instruktori 8. kolovoza na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Bajaga & Instruktori nastavljaju svirkom uzivo obiljezavati 30. godina benda, a svoj veliki koncert odrzat ce i 8. kolovoza na opatijskoj Ljetnoj pozornici.

Opatijska publika i mnogobrojni fanovi iz svih dijelova Hrvatske, a vjerujemo, i susjednih zemalja, dobit ce priliku uzivati u nezaboravnim Bajaginim hitovima, kao i recentnijim pjesmama s jos uvijek aktualnog albuma „Daljina, dim, prasina“.

Ovo ce biti prvi put da Bajaga i instruktori nastupaju na jednoj od najprestiznijih koncertnih pozornica u Hrvatskoj, ali i sire, a proslogodisnja nezaboravna svirka na zagrebackoj Salati, potvrdila je kako bend fenomenalno funkcionira upravo na open air prostorima, kada su uz podrsku nekoliko tisuca obozavatelja, atmosferu na koncertu doveli do usijanja izvodeci stare i nove hitove.

Ulaznice

Ulaznice za koncert u prodaju krecu od danas, 6. Svibnja i sve do 1. lipnja, moci ce se kupiti iskljucivo u rijeckom Dallas Music Shopu, putem http://www.dallasmusicshop.com i u ostalim Dallas Music Shopovima, po povoljnijoj ‘early bird’ cijeni od 90 kuna.

Od 1. lipnja ulaznice ce se prodavati po cijeni od 125 kuna, a na dan koncerta po cijeni od 150 kuna.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr