PROMO

Ostanite fit uz pomoć Huawei uređaja

Harmoničan duet pametnog telefona Huawei P9 Lite i pametne narukvice Huawei A1 pomaže Vam u zdravijem i aktivnijem načinu života.

Ubrzan način života karakterističan je za današnji svijet i negativno utječe na zdravlje svakog od nas., Upravo iz tog razloga, prema istraživanju koje je proveo medicinski centar njujorškog Sveučilišta Langone, gotovo 60 posto korisnika pametnih telefona na svojim uređajima ima instaliranu neku od aplikacija vezanih za kretanje ili zdrav život kako bi unatoč brzom tempu svakodnevnog života ipak malo više pažnje posvetili i svojem zdravlju.

Obitelj pametnih telefona P9, koji su svojim predivnim izgledom, naprednim tehnološkim rješenjima i ostalim jedinstvenim značajkama osvojili srca korisnika širom svijeta, predstavljaju savršenu platformu za korištenje takvih aplikacija, kao i onih koje utječu, primjerice, na promjenu prehrambenih navika ili onih koje prate napredak tijekom procesa tjelovježbe. Takve aplikacije najveći učinak imaju kada se koriste upravo na Huawei P9 i P9 Lite pametnim telefonima povezanim s drugim nosivim uređajima iz Huaweija poput A1 pametne narukvice. Kako se narukvica cijelo vrijeme nalazi na ruci korisnika, njezini senzori u stvarnom vremenu konstantno prikupljaju razne podatke te na taj način, u paru s pametnim telefonom koji ih analizira, ti uređaji postaju nezamjenjiv partner tijekom trenažnog procesa, ali i svakodnevnog života osoba koje žele više pažnje posvetiti zdravijem i aktivnijem načinu života.

Uz to što prate fizičke aktivnosti korisnika, oni ih i potiču na više aktivnosti te promjenu loših navika, da više paze na ishranu, a nova Huawei A1 pametna narukvica, čak ih i upozorava na preveliku izloženost UV zračenju, podsjećajući ih tako da se sklone sa sunca, odnosno da nanesu kremu za sunčanje.

Osim podataka o kretanju, trenutnoj formi, kvaliteti sna i izloženosti štetnom sunčevom zračenju, ova narukvica diskretnom vibracijom i LED diodom obavještava korisnike i o dolazećim pozivima, porukama, e-mailovima te svim drugim obavijestima, bez straha od propuštanja važnih informacija, čime omogućuje nesmetano bavljenje različitim aktivnostima bez stalnog posezanjem za pametnim telefonom. Kako bi se na najbolji način iskoristile sve funkcionalnosti takvih uređaja, važan je i njihov dizajn i upotrebljivost u svakodnevnom situacijama, a pametna narukvica Huawei A1 odlikuje se velikom autonomijom koja joj omogućuje čak 28 dana radu u standby modu jer je opremljena baterijom od 70 mAh koja u kombinaciji s visoko energetski učinkovitom tehnologijom Bluetooth 4.2 može potrajati između dva punjenja gotovo mjesec dana. Uz to, ovaj je uređaj vodootporan do dubine od 1 metra u trajanju od 30 minuta, što znači da se ne mora skidati prilikom kiše, tuširanja i sl.

Ovim uređajem Huawei pokazuje da visoka tehnologija uz pametan i atraktivan dizajn može otklanjati probleme nedostatka fizičke aktivnosti s kojim se sve više ljudi suočava u svakodnevnom životu, bez stvaranja novih problema u korištenju, i to uz vrlo povoljnu cijenu. Narukvica se može upariti s bilo kojim pametnim telefonom koji podržava Android 4.4 ili iOS 7 operativni sustav, uz podršku za Bluetooth 4.0, ali najbolje rezultate omogućuje uz Huawei pametne telefone iz P9 serije. Upravo zato pametna narukvica Huawei A1, u kombinaciji  s pametnim telefonom Huawei P9 Lite predstavlja savršen poticaj za rješavanje tog problema, a od početka rujna uz svaki kupljeni Huawei P9 Lite na hrvatskom tržištu moći će se dobiti potpuno besplatno.

Za više informacija posjetite Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei stranicu za korisnike.

Povratak na Net.hr